Guestbook

Nagyon örülök, ha hagysz egy üzenetet ebben a vendégkönyvben!! Ha valamit szeretnél megosztani a babádról, vagy bármi más a babákkal kapcsolatosan.

   Köszönöm szépen!
Caroline

I am very glad if you leave a note in this guestbook!! If you would like to say something about your doll or anything else you would like me to know.


Thank you!
Caroline

3 megjegyzés:

Michele írta...

Ibolya arrived today!!!! She is absolutely just as beautiful she is in the pictures :) The clothes are exquisite!! I am so very happy! Thank, Caroline. You should be very proud :) Please let me know if there is anywhere you would me to put my feedback. I would be more than happy to refer you to anyone!

Zsuzsi írta...

A manó-leírása alapján készítettem egy manót a kislányaimnak. Hogy jól sikerült, azt az alapos, pontos, precíz leírásnak köszönhetem. Olyan ez alapján dolgozni, mintha ülne mellettem valaki, és mondaná, mutatná, hogy mit hogy csináljak. A manót itthon nagyon szeretjük, és azóta is hálás szívvel gondolok rád, Caroline!

ninanyu írta...

Nagyon köszönöm a csodás kis manót, Caroline! A szeme és a haja színe éppen olyan, mint a lányomé és a pici orr, a "rágás biztos" haj, valamint a nadrágos, de mégis csajos öltözék is pont olyan, ahogy kértem. Külön köszönet a sürgős határidő betartásért, hogy maradandó emlék lehessen Nina első születésnapjára! Amint megérik rá, szeretnék neki egy (vagy több) öltöztetős babát is. Teljesen lenyűgözött az aprólékos munkád, amelyen tükröződik az odaadásod!